16 Ekim 2017

TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necdet Buzbaş’ın Sürdürülebilir Gıda Konferansında yapmış olduğu konuşma

Sayın Bakanım, Bakan Yardımcım                                                         18 EKİM 2017 Sayın Gıda ve Kontrol Genel Müdürü                                          Fairmont/İSTANBUL Sayın Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Değerli Bürokratlar,   AKADEMİA’nın Değerli Üyeleri                                                                              […]
16 Ekim 2017

Dünya Gıda Günü

Bugün Dünya Gıda Günü Her yıl 16 Ekim tarihinde dünyada 150’den fazla ülkede etkinliklerle kutlanan Dünya Gıda Günü aynı zamanda 1945’te kurulan Birleşmiş Milletler Gıda ve […]
22 Ağustos 2017

TİSK 2017 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri Hk.

Değerli Üyemiz, Üyesi bulunduğumuz Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu – TİSK’in kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) alanında farkındalığı artırıp, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilkini 2014 yılında uyguladığı “TİSK […]
17 Ağustos 2017

Hijyenik Tasarım Eğitimi 28-29 Eylül 2017 İstanbul Programı Hk.

Değerli Üyemiz, Gıda Güvenliği Derneği Avrupa Hijyenik Mühendislik ve Dizayn Grubu (EHEDG) işbirliği ile düzenlenecek olan Hijyenik Tasarım Eğitimi 28-29 Eylül 2017 By Otell- İstanbul’da gerçekleşecektir. […]
1 Ağustos 2017

TÜGİS Ulusal Fındık Konseyi Genel Kuruluna katıldı

TÜGİS TOBB Ankara’da düzenlenen Ulusal Fındık Konseyi Genel Kuruluna katıldı. TÜGİS Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Buzbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Altop ve Genel Sekreter […]
10 Temmuz 2017

Tügis’den başarılı öğrencilere ödül

İTÜ 2017 Mezuniyet Töreni 7.7.2017 Cuma günü gerçekleşti. Törende İTÜ Kimya ve Metalurji Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümünden ilk 3 dereceyle mezun olan Gıda Mühendisleri TÜGİS tarafından […]
6 Temmuz 2017

TÜGİS ve T.C. Mesleki Yeterlilik Kurumu arasında Ulusal Yeterliliklerin Hazırlanması ile ilgili işbirliği Protokolü imzalandı.

İmzalanan Protokole göre Şekerleme (Draje Kaplama), Meyve-Sebze Püresi ve konsantresi, Meyve-Sebze suyu ve alkolsüz içecek, Mısır İşleme, Nişasta bazlı şeker rafinasyonu, Peynir, Su ürünleri, Süt ve […]
5 Mayıs 2017

Halit Öztürk Eryalçın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantıları

TÜGİS Uzmanı Halit Öztürk Eryalçın, TİSK’i temsilen Çanakkale (28.04.2017) ve Edirne (02.05.2017) İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantılarına katılmıştır. Çanakkale İl Toplantısında, yeni yapılacak Boğaz […]
4 Mayıs 2017

Gıda Türk Dergisi 3.yılını Kutladı

Gıda sektörümüzün önde gelen yayınlarından olan ve Aydan Kirişoğlu’ nun yönetiminde başarılı çalışmalara imza atan Gıda Türk dergisi 3. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Kutlamada yayın kurulu üyeleri […]