Zirvenin Odak Noktası “Gıda Arz Güvenliği” Oldu Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) ile Sürdürülebilirlik Akademisi’nin düzenlediği ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 10. Sürdürülebilir Gıda […]
TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar, A Para’da Tarladan Sofraya programına konuk oldu. 27 Kasım 2024 tarihinde saat 12:00’de gerçekleşen programda Sidar, 21-22 Kasım’da başarıyla gerçekleşen […]
TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar ve Genel Sekreter Altay Özgür, TÜGİS’in değerli üyelerinden Kerevitaş’ta, Yıldız Holding Yaşam Akademisi tarafından düzenlenen “Her Yönüyle Gelişim” programının lansman […]
Sürdürülebilirliğe Geçişte Verimli Tarım Uygulamaları Şart! Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) ve Sürdürülebilirlik Akademisi’nin iş birliğiyle düzenlenen 10. Sürdürülebilir Gıda Zirvesi’nde “Gıda Sektörü Geleceğe […]
İş dünyasının gündeminden düşmeyen “Sürdürülebilirlik” kavramı aslında nedir? Sürdürülebilirliği ekonomik, sosyal ve çevresel olmak üzere tüm açılardan ele alacağımız, katılımcıların sorularıyla da zenginleşecek interaktif webinarımıza davetlisiniz. […]
TÜGİS’in değerli üyelerinden Aytaç Gıda’da toplu iş sözleşmesi anlaşmayla sonuçlandı. Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde faaliyet gösteren Aytaç Gıda, Özgıda-İş Sendikası ile yürütülen müzakereleri başarıyla tamamladı. TÜGİS’i temsilen […]
29 Eylül Uluslararası Gıda Kaybı ve İsrafı Farkındalık Günü kapsamında açıklamalarda bulunan Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar, gıda israfının önlenmesinin sürdürülebilir […]
TÜGİS heyeti, Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR‘ı ziyaret etti. Heyette, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kaan Sidar, Başkan Vekilimiz Sayın Necdet Buzbaş ve […]
Gıdada Yapılan Tağşişler, Gıda Güvenliğini Tehdit Ediyor Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası TÜGİS ve Tarım ve Gıda Etiği Derneği TARGET işbirliğiyle gerçekleşen Gıda Etiği Semineri’nde etik […]