Yeni gıda teknolojilerinin etik perspektifinden değerlendirileceği gıda sektörünün ve akademinin konuyla ilgili uzmanlarının panelist olarak katılacağı Gıda Etiği semineri TARGET ve TÜGİS iş birliğiyle gerçekleşiyor.
TÜGİS Başkanı Kaan Sidar, 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında yaptığı değerlendirmede bilinçli tüketicinin üretimde kaliteyi ve niteliği artırdığını kaydetti. Sidar, “Talebi karşılamaya yönelik yapılan AR-GE […]
Türk Gıda Sanayimizin önde gelen isimlerinden ve TÜGİS Onursal Başkanı sayın Necdet Buzbaş’ın geçtiğimiz yıl yayımladığı “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında Gıda Sanayisinin 99 yılı” adlı kitabı […]
Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS), kuruluşunun 63. yıldönümünde gıda sanayiinin gelişimine destek vermeye ve sektöre katkı sunmaya devam ediyor. Sendikacılığı endüstriyel ilişkiler ekseniyle sınırlı olmaktan […]
Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) Yönetim, Denetim, Disiplin ve Bilim Kurullarının değerli üyeleri ve profesyonel kadrosu TÜGİS’in 63. yılı vesilesiyle akşam yemeğinde bir araya […]
TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar ve TÜGİS Genel Sekreteri Altay Özgür, çalışma hayatının önemli paydaşlarından TEKGIDA-İŞ Sendikası’na ziyarette bulundu. Genel Başkan Sayın Mustafa Türkel, Başdanışman […]
Değerli üyelerimizden Ak Gıda‘nın, Öz Gıda İş Sendikası’yla süren toplu iş sözleşmesi müzakeresi anlaşmayla tamamlandı. Yılın bu ilk toplu iş sözleşmesinin sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz.
Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar, gıda sektörünün 2023 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz yıl artan hammadde maliyetleri nedeniyle oluşan gıda […]
İstanbul ticaretinin nabzını tutan İstanbul Ticaret Odası (İTO) üst yönetiminden, İTO Meclis Başkanı Sayın Erhan Erken ve İTO Meclis Başkan Yardımcısı Sayın Selim Şimşek, TÜGİS ofisine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Gıda sektöründe […]