Anasayfa
Hakkımızda
HAKKIMIZDA
Değerlerimiz
Misyon & Vizyon
Tarihçe
Faaliyet Alanlarımız
Ana Tüzük
ORGANİZASYON
Yönetim Kurulu
Yürütme Kurulu
Disiplin Kurulu
Denetim Kurulu
Kurucularımız
SEKTÖREL
Mevzuat
Göstergeler
Yayınlarımız
BASIN
Basında Tügis
Basın Kiti
Haberler
Bağlantılar
İletişim
English
Üyelik
Anasayfa
Haber
Sürdürülebilir Gıda Konferansı
Fındık ile Sağlık 27 Eylül 2016’da
25 Eylül 2016
Türk fındığında tehdit ve fırsatlar İstanbul’da konuşuldu
28 Eylül 2016
Sürdürülebilir Gıda Konferansı
Sürdürülebilir Gıda Konferansı 18 Ekim 2016 günü Swissotel Bosphorus İstanbul’da düzenleniyor.
Paylaş
İlgili Haberler
24 Şubat 2023
TÜGİS Deprem Bölgelerinde Güvenli ve Sürdürülebilir Gıda Çalışmalarına Dikkat Çekiyor!
Devamı
30 Ocak 2023
2023 yılının ilk Yönetim Kurulu toplantısı
Devamı
30 Ocak 2023
TÜGİS’ in 62. Kuruluş Yıldönümü Yemeği
Devamı
Ansolon