6 Temmuz 2017

TÜGİS ve T.C. Mesleki Yeterlilik Kurumu arasında Ulusal Yeterliliklerin Hazırlanması ile ilgili işbirliği Protokolü imzalandı.

İmzalanan Protokole göre Şekerleme (Draje Kaplama), Meyve-Sebze Püresi ve konsantresi, Meyve-Sebze suyu ve alkolsüz içecek, Mısır İşleme, Nişasta bazlı şeker rafinasyonu, Peynir, Su ürünleri, Süt ve […]
5 Mayıs 2017

Halit Öztürk Eryalçın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantıları

TÜGİS Uzmanı Halit Öztürk Eryalçın, TİSK’i temsilen Çanakkale (28.04.2017) ve Edirne (02.05.2017) İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantılarına katılmıştır. Çanakkale İl Toplantısında, yeni yapılacak Boğaz […]
4 Mayıs 2017

Gıda Türk Dergisi 3.yılını Kutladı

Gıda sektörümüzün önde gelen yayınlarından olan ve Aydan Kirişoğlu’ nun yönetiminde başarılı çalışmalara imza atan Gıda Türk dergisi 3. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Kutlamada yayın kurulu üyeleri […]
28 Nisan 2017

Okan Üniversitesi Hastanesi’de Sendikamız için indirim

Okan Üniversitesi Hastanesi Sendikamız üyesi kuruluşların personeli ve 1. Derece yakınlarına cari fiyatlar üzerinden indirim uygulamaya başlamıştır. Buna göre; 1) Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma […]
27 Nisan 2017

Tügis Başarılı Gıda Mühendisliği Öğrencilerini Ödüllendirmeye Devam Ediyor

TÜGİS başarılı gıda mühendisliği öğrencilerini ödüllendirerek, ülkemiz gıda sanayiinde görev alacak genç kuşakları destekliyor. Bu kapsamda İstanbul Teknik üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünün başarılı öğrencilerine ödülleri Tügis […]
19 Nisan 2017

TİSK: “ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE, BÜYÜMEYE VE İLERLEMEYE DEVAM EDELİM”

16 Nisan 2017 Referandum Oylaması sonrasında TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kudret Önen’in yayımladığı mesajda şunlar kaydedildi: “Referandum Oylamasının Ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Referandum halkın iradesinin […]
14 Nisan 2017

Üretimin Geleceği Zirvesinde Endüstri 4.0

MESS- Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası tarafından düzenlenen Üretimin Geleceği Zirvesinde Endüstri 4.0’ın Türkiye ekonomisine etkisi değerlendirildi. Zirveye TÜGİS’i temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Necdet BUZBAŞ ve Genel […]
31 Mart 2017

Gıda Endüstrisi Dijitalleşme ile Daha Verimli Hale Geliyor

İSTANBUL – 31.03.2017: Türkiye’de gıda endüstrisinde faaliyet gösteren lider kuruluşlar sektörün geleceğine ilişkin konuları tartışmak ve aksiyonlar belirlemek üzere GE Türkiye İnovasyon Merkezi’nde bir araya geldi. […]
20 Mart 2017

Gıda Sanayii’nde Dijitalleşme ve Fırsatlar

TÜGİS desteğiyle düzenlenen “Gıda Sanayiinde Dijitalleşme ve Fırsatlar” konulu konferansa teşriflerinizi dileriz.