26 Ekim 2017
TÜGİS üyesi Türk-Fransız ortak yatırımı işlenmiş narenciye üreticisi Tadım Sebze Meyve Işleme Ve Konsantre San […]
26 Ekim 2017
Tügis ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliği ile düzenelenen Sürdürülebilir Gıda Konferansı 18 Ekim 2017 tarihinde Fairmont […]
16 Ekim 2017
Sayın Bakanım, Bakan Yardımcım 18 EKİM 2017 Sayın Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Fairmont/İSTANBUL Sayın […]
16 Ekim 2017
Bugün Dünya Gıda Günü Her yıl 16 Ekim tarihinde dünyada 150’den fazla ülkede etkinliklerle kutlanan […]
22 Ağustos 2017
Değerli Üyemiz, Üyesi bulunduğumuz Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu – TİSK’in kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) alanında […]
17 Ağustos 2017
Değerli Üyemiz, Gıda Güvenliği Derneği Avrupa Hijyenik Mühendislik ve Dizayn Grubu (EHEDG) işbirliği ile düzenlenecek […]
1 Ağustos 2017
TÜGİS TOBB Ankara’da düzenlenen Ulusal Fındık Konseyi Genel Kuruluna katıldı. TÜGİS Genel Kurulda Yönetim Kurulu […]
10 Temmuz 2017
İTÜ 2017 Mezuniyet Töreni 7.7.2017 Cuma günü gerçekleşti. Törende İTÜ Kimya ve Metalurji Fakültesi Gıda […]
6 Temmuz 2017
İmzalanan Protokole göre Şekerleme (Draje Kaplama), Meyve-Sebze Püresi ve konsantresi, Meyve-Sebze suyu ve alkolsüz içecek, […]